Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  11 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



B.-LOG: Când îți sună ceasul biologic și nu mai cântă cucu'...

21/04/2016 18:14:43  
O liniuță face diferența. Și îți schimbă viața. Liniuța testului de sarcină. Și așa te trezești că, pe lângă viața ta (și așa complicată și nasoală pe alocuri) mai trebuie să te responsabilizezi cu viața unui pui de om. Lumea ta începe să se năruie, restul sunt în extaz maxim, iar mândrul și proaspătul „tătic” dă din coadă ca un pechinez.

Toată lumea e fericită, împlinită! Bun.
Vine și minunea pe ecranul vieții tale, te cucerește, te copleșește și te învață instantaneu cum se schimbă scutecul, cât se încălzește laptele, cum poți fi o bună nutriționistă, infirmieră și cum poți dormi într-un picior, adică abilități nebănuite care zăceau de multă vreme în interiorul ceasului tău biologic.
Eee... Și vine ziua în care viața ta se separă ca zerul de brânză și, din varii motive, cel care până ieri te încuraja, azi realizezi că e un străin, că toate angajamentele s-au anulat ca și zborul în aeroport și că de aici ești pe cont propriu și tu nu ai nici măcar parașuta.
Încerci să faci pe dracu-n patru, să împaci turma de capre cu tarlaua de varză, să-ți demonstrezi ție și puiului tău că poți descurca ițele. Pentru asta trebuie să te menții în formă (că doar toate mămicile sunt sexy), să muncești ca un cal ca să fii productivă, să dai o educație bună odorului... Și uite aşa începi să înțelegi ce înseamă „Wonder woman", așa că să nu le mai invidiezi când vezi vreuna.
Toate astea în timp ce „nenorocitul” zace pe o terasă, la un pahar de roze cu două buze țuguiate, câteva meșe și o pereche de platforme, victimizându-se cât de geloasă, posesivă și insuportabilă ai fost. E momentul să rămâi fermă, pentru că puiul tău îți oferă deja, necondiționat și sincer, toată afecțiunea de care tu ai nevoie.
Ridică-te și mergi mai departe, femeie! Rolul tău se joacă acum în filmul copilului tău, iar tu trebuie să înțelegi că menirea ta este să ridici prin forțele tale un OM, să dai societății un produs modelat de tine. Fă-o cât de bine poți! N-o să-ți pară rău...
Cât despre societate? Offff... „Femeie singură cu un copil?! Săraca"... O să simți la ședința cu părinții „privirile" mamelor împerechiate. Nu te poți dumiri: o fi admirație? O fi compasiune? Sau teamă de privirile soțului pe care tu oricum nu-l vezi de după fusta ei. Nu te lăsa înfrântă nici de data asta! Citește-ți horoscopul, ascultă o muzică, sună-ți prietenele sau plângi să te descarci, cum spunea marele Grigore Vieru:

Femeia învinge tot, apoi plânge...

                                                                                    Ioana Stroe

FOTO: Pinterest.com

4889 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro