Mâncare multă și bună cu specific ovo-lacto-vegetarian, prețuri mici spre foarte mici, locație super centrală, aproape de Pietonal și Bulevardul Republicii! În plus, meniul zilei se servește cât e ziua de lungă, nu doar la prânz, atât la „locul faptei” cât și la birou sau acasă. Toate într-un singur loc: la Bistro Noir & Lacto Vegetarian.
Dacă circulați pe pasajul de lângă Sugălete din Bistrița, care dă în Bulevardul Republicii, nu prea aveți cum să ratați noul local deschis în urmă cu mai bine de o săptămână: Bistro Noir & Lacto Vegetarian. Cu o capacitate de peste 30 de locuri, acest bistro se încadrează cu succes în rândul localurilor bistrițene deloc sofisticate, dar tare drăguțe ca design și ambianță.
Este locul numai bun pentru cei care ies pe centru în pauză de masă și nu vor să dea jumate din salariu la un local „cu fumuri”. Ba din contră, vor avea plăcuta surpriză de a plăti puțin, chiar foarte puțin pentru mâncare bună, multă și variată. Pentru că meniurile de aici se adresează atât celor lacto-vegetarieni cât și iubitorilor de preparate din ouă proaspete de casă. Același local este adecvat și pentru o întâlnire la o cafea sau un ceai, când de obicei se stă… la taclale.
Ca și un plus pentru cei aflați pe grabă, e bine de știut că aici mâncarea se prepară și servește repede, fără a trebui să aștepți prea mult timp până îți vine rândul. Iar pentru tinerii „pe viteză maximă”, în meniu sunt incluse și delicioasele sandwich-uri cu șnițel de pui sau de porc, hamburger și hot dog. Și aici, cantitățile sunt mai mult decât suficiente, pe sistemul “mai bine să rămână, decât să nu ajungă”.
“Pe acest principiu am gândit localul în momentul în care am decis să-l deschidem: să le oferim bistrițenilor un loc în care pot să mănânce bine, sănătos și ieftin. Iar când spun ieftin, mă refer la faptul că prețul preparatelor pornește de 4 lei cel mai mic și poate ajunge până la 22 de lei, cel mai mare. În plus, există tot mai multe persoane care preferă produsele ovo-lacto-vegetariene iar în Bistrița nu e mare înghesuială, să spun așa, pe acest palier”, mărturisește administratorul localului, Mihai Nedelea.
Pentru persoanele care își fac timp să servească un prânz copios, Bistro Noir & Lacto Vegetarian oferă de luni până vineri și meniul zilei, la doar 12 lei, cu următoarele "ingrediente”: ciorbă, fel de bază, garnitură, salată, pâine și un suc din partea casei. Un meniu pe care îl găsiți pe tot parcursul zilei, nu doar la orele amiezii. Același meniu al zilei, dar și alte preparate ovo – lacto – vegetariene pot fi livrate la birou sau domiciliu, prin serviciul de catering care funcționează de luni până vineri, între orele 09.00 și 18.00. Nu trebuie decât să sunați la numărul de telefon: 0747/793760 pentru preluarea comenzii.
Bistro Noir & Lacto Vegetarian vă stă la dispoziție și cu informații suplimentare privind meniul zilei, preparatele servite sau pentru rezervări la o cină, un meci cu prietenii sau o șuetă cu fetele. În acest caz, nu trebuie decât să apelați la numărul: 0740/692877 – persoană de contact, Alexandra. Și ca să vă convingeți, puteți intrat și pe pagina de Facebook: Bistro Noir&Lacto Vegetarian.
(P)