Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  58 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Bistrița-Năsăud - locul 3 în programe accesate prin PNDL!

01/03/2017 14:20:03 Raluca NECHITI  
Vicepremierul Sevil Shhaideh a ținut să îl felicite pe președintele CJ pentru implicare, județul nostru fiind pe locul trei în țară - în topul proiectelor accesate prin PNDL.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale și coordonatorul Proiectului Național de Dezvoltare Locală a ținut să îl felicite pe președintele Consilului Județean, Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, într-o conferință de presă pentru implicarea și perseverența cu care a reușit să acceseze fonduri prin PNDL.

„Dacă alte județe nu au proiecte comparativ cu județul dumneavoastră, țin să-l felicit pe domnul președinte c-a reușit și în perioada anterioară, dar și acum are aceeași strategie - de a sprijini toate unitățile administrativ teritoriale. Banii se duc pe proiecte, alocările finaciare sunt pe proiecte, pe proiecte serioase cu indicatorii tehnico-economici aprobați și pe priorități, astfel încât să consumăm și fonduri europene, dar și bugetul de stat cu chibzuință”, a precizat vicepremierul Sevil Shhaideh.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, spune că județul nostru se află în Top 3 al județelor din România ca și fonduri și proiecte accesate prin PNDL.

„Vorbim per ansamblu, de proiecte, filozofia alocării fondurilor s-a schimbat fundamental. Cetățenii din Bistrița-Năsăud pot fi fericiți că au cei mai buni primari din România, sunt pe primele locuri la accesarea de fonduri europene, la PNDL  și sunt pe primele locuri în multe alte tipuri de clasamente care se realizează din punct de vedere administrativ. Nu vreau să-mi aduc laude mie, dar am reușit ca împreună cu ei din 2012, să lăsăm politica la poarta Consiliului Județean și să discutăm concret, colegial, administrativ despre problemele comunităților și modul în care le gestionam”, a spus președintele CJ.

Până în toamna anului 2015, în Bistrița-Năsăud 50 de primării din județ au reușit să acceseze fonduri prin PNDL pentru 111 proiecte.

 

3950 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro