Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Bistrița, te iubesc: Ticlazăul lor de bănci...

02/02/2016 13:33:42 Adrian LINCA  
Te duci la bancă, să vezi dacă ți-au intrat banii. Te gândești cum să-i împarți. Gaz, curent, asociație, telefon, cablu, teoretic ți-ar ajunge. Sau mai bine să-ți plătești datoria aia mare, să te scapi? Hmm, nu-i bine, că așa nu rămâne nimic de Kaufland. Și tot vorbind cu tine ca la nebuni, ajungi în fața bancomatului.

Scoți cardul. N-ar trebui să ai emoții, că nu ești la teză, dar ceva te mâncă pe șira spinării. Ia să vezi întâi câți au intrat, că poate te-au fentat ca luna trecută. „Această operațiune va fi taxată cu 0,30 lei. Doriți să continuați?” Da, normal, nu te-ncurci tu de câțiva bănuți. Apeși „interogare sold” și iei primul bobârnac. Ai 980 și ceva, deși te așteptai la 1000.

„Grijania ei de bancă, nu se mai satură de comisioane”, te scapi din nou în gând. Dai să-i scoți…faci „altă sumă”, scrii 980 cu grijă să nu-ncurci tastele și–o iei din nou în bot: „fonduri insuficiente”. Cristooosu…doaaamne iartă-mă, că nu-i bine să-njuri așa rău.

Și-o iei de la început: introduceți cardul, limba română, alea- alea. Și scrii 970, că nu te mai riști încă o dată să nu-ți dea cât ceri. Merge, dai în butoane mai departe ca la păcănele, apeși retragere numerar. „Această operațiune va fi taxată cu 3 virgulă nuștiucât”. Taxează, taxa-o-ai pe mă-ta s-o taxezi de bancă piz…, te trezești iar vorbind, de data asta cu voce aproape tare, de-ntorci capul să nu te fi auzit cineva. Și scoți 970 din 1000 cât ți-au promis ăia.

300 la gaz, 100 la curent, 100 la telefon, 100 la cablu, 100 și ceva la asociație, hai să pui și benzină de 50…băga-mi-aș să-mi bag că iar nu-mi ajung. Cine dracu și-a mai face cont la banca asta… cloncănești de unul singur, de parcă diferența aia de 30 de lei ți-ar fi rezolvat problemele.
Nu ți le-ar fi rezolvat, e adevărat! Dar nici să te ciordească așa cum te ciordesc ăștia cu băncile lor nu-i în regulă. Tu-i ticlazăul și cui le-o inventat pe lumea asta!

6274 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro