Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  72 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



BISTRIȚA, TE IUBESC: Adeverința care nu se dă pe loc, ci numai după pauza de masă care începe peste un sfert de oră :D

03/11/2015 17:06:18 Vlad COSTINEA  
Pentru o radiere auto trebuie să stau la o coadă de bătrâni, unde, culmea, o tanti mai în vârstă lucrează. Poate să se înțeleagă mai bine cu clienții. Aici se dau abonamentele pensionarilor pentru transportul în comun și cineva s-a gândit că tot aici să se dea și adeverințele ce atestă că mașina radiată nu stă pe spațiul verde.

Bine, nu e coadă mare, dar la cum se mișcă treburile, e ca și cum aș sta după vreo 15 oameni care stau la rând să își ia covrigi de la Gigi.

Respectuos, am întrebat-o pe tanti când am intrat dacă am nimerit bine pentru adeverință și mi-a zis să stau la rând, să aștept. Și aștept, aștept, aștept, degeaba. Îmi vine rândul:

- Bună ziua, pentru o adeverință pentru o mașină radiată...

Stă tanti, calculează ce am zis, procesează, se uită la mine șiii...:

- Nu-i aici colega, reveniți mai târziu!

Simt că mă ia cu leșin. Reușesc să scot totuși un:

- Mai târziu, pe la cât? Totuși mai sunt 15 minute până la pauza de masă... mai aștept aici dacă e...

 -Nu... nu-i aici colega, reveniți după 1!

Adică stați să înțelegem: sunt două (2) persoane într-un birou, lucrează la același ghișeu (că nu e ca și cum ai intra în birou) și nu-s în stare să-și facă treaba una celeilalte?

Una se ocupă strict de adeverințe de radiere și neavând mult de lucru e plecată când vrea și vine numai la apel?

Și apoi, cealaltă tanti, foarte sictirită de slujbă, de lume, de popor, nu e în stare să îmi dea o adeverință? De ce?! Ce-o fi așa de greu?

Se uită la mine de parcă i-aș fi cerut să mă împrumute cu bani din salariul ei. Bine, la ăștia de la stat e cam aceeași chestie, că îi pui să muncească sau le ceri bani împrumut. Adică cum îți permiți tu, bă, nesimțitule, să le perturbi somnul și liniștea de la muncă?

Dacă mai aveați nevoie de încă o confirmare că instituțiile publice sunt neproductive și ineficiente, v-o dau eu. Umbli în 5 locuri pentru 5 hârtii și de obicei mergi de două ori într-un loc, fie că nu e persoana ce îți dă actul, fie că stă la povești cu o cunoștință ce a venit în vizită, fie că se joaca Solitaire și se face că muncește doar ca să nu aibă de făcut ceva-ul ăla pentru care e acolo și ca să nu îți vadă fața ție, contribuabilul prost care cotizează ca instituțiile ăstea să funcționeze. Contribuabil prost și pentru că vede că s-au inventat hârtii și adeverințe cu duiumul, numai să justifice cât mai mulți angajați sictiriți în birourile... de stat!

sursa foto: Biziday.ro

4381 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro