Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Becleanul ia iar fața Bistriței! Primul bazin olimpic didactic din județul nostru e aproape gata!

19/03/2015 11:05:57 Felicia SZUCS  
Început în urmă cu câțiva ani, mai precis în 2008, primul bazin olimpic didactic din județul nostru va fi dat în folosință în mai puțin de o lună. La Beclean! Investiția, realizată din fonduri guvernamentale, s-a ridicat la aproape 4 milioane de lei.

„Ce-a fost mai greu a trecut. Efectiv nu am vrut să renunțăm la această investiție, pentru că nu sunt omul renunțărilor! Cel mai simplu e să abandonezi o idee, un proiect, pe motiv că nu ai bani. Am insistat și am câștigat. În scurt timp oamenii se vor putea bucura de aceast investiție. Mai avem puțin de lucru la amenajările exterioare, pentru că totul trebuie făcut ca la carte. Acum se finalizează parcările, spațiile verzi și calea de acces. În interior e gata!” spune Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean, despre proiectul privind construcția bazinului olimpic didactic.

Primul și singurul din județul nostru! Proiectul a început în vara anul 2008, când Consiliul local Beclean a aprobat o hotărâre prin care a pus la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), în mod gratuit, o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, pentru construirea unui bazin de înot, cu caracter didactic, în vecinătatea Grupului Școlar Agricol din Beclean.

Decizia legislativului din Beclean a fost luată ca urmare a includerii orașului de pe Someș pe o listă scurtă a localităților în care urmau să se construiască, printr-un program guvernamental, 10 bazine de înot în întreaga țară. Implementarea proiectului nu a fost lipsită de peripeții. După ce a fost realizată în proporție de 30%, investiția a fost stopată din cauza lipsei finanțării. Nemaifiind alocați bani de la Guvern, lucrările s-au sistat, iar construcția risca să devină o ruină.

Pentru că nu-i plac lucrurile începute și lăsate în coadă de pește, primarul Nicolae Moldovan a insistat pe lângă premierul Victor Ponta şi cu viceprim-ministrul Liviu Dragnea, pentru a asigura fondurile necesare continuării investiţiei de la bazinul de înot Și a avut câștig de cauză, astfel că acum lucrările sunt aproape de final.

Conform proiectul întocmit, bazinul de înot din Beclean va avea o lăţime de 12,5 metri, 25 metri lungime şi până la 1,80 metri adâncime. Acesta va putea fi folosit atât de către elevi, cât și de către alte persoane, după orele de curs.

Administrația locală va percepe o taxă de intrare la bazin, pentru cei dinafara campusului de la Grupul Școlar Agricol, astfel încât sumele colectate să acopere parte din cheltuielile necesare întreţinerii şi funcţionării. Sursa foto www.becleanpress.ro

5944 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro