Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  67 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Becleanul are primul spital acreditat din județ!

02/04/2015 11:53:24 Felicia SZUCS  
Intrat în reabilitare și modernizare capitală încă din luna noiembrie a anului trecut, cu finanțare din fonduri guvernamentale, Spitalul orășenesc Beclean este primul din județul nostru acreditat de către Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS)

În 24 martie, după întrunirea comitetului director al CoNAS s-a stabilit lista cu spitalele din ţară care au primit acreditare pentru următorii 5 ani. Printre cele 28 se numără şi Spitalul orășenesc Beclean, care a reuşit să îndeplinească circa 85% dintre cei 2.700 de indicatori stabiliţi pentru procesul de evaluare. Verdictul a fost dat după ce anul trecut membri ai comisiei au efectuat auditul timp de o săptămână la spitalul din Beclean.

Acreditarea permite unității spitalicești să încheie contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Acreditarea CoNAS se referă la siguranţa procedurilor medicale realizate, la respectarea drepturilor pacienţilor şi la aspectele administrative, reflectate în sinteza indicatorilor privind serviciile medicale, precum şi gradul de satisfacţie a bolnavilor. Acreditarea CoNAS garantează faptul că spitalele funcţionează la standardele stabilite potrivit legii, certificând calitatea serviciilor de sănătate în conformitate cu clasificarea unităţilor medicale, pe categorii de acreditare.

Primarul Nicolae Moldovan spune că unitatea medicală din orașul său deservește peste 50000 de locuitori, atât din Beclean cât și din cele 13 comune arondate. Conform lui Nicolae Moldovan, spitalul este într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, pentru care a fost alocată de la Guvern suma de 1,5 milioane de lei.

4137 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro