Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015B.-blog. Salvați căsătoriile cu generali americani încheiate la ONU și NATO prin mesageria Facebook

26/05/2017 17:37:33 Claudia ANDRON  
Azi noapte, după miezul nopții bine, sună telefonul. O tanti disperată, dintr-un sat din Bistrița-Năsăud, mă anunța pe un ton grav că i s-a șters contul de Facebook și să-i spun eu, că-s de la ziar și cică ziariștii îs deștepți tare, dacă mai poate recupera mesajele. Am trimis-o mai întâi elegant și apoi mai puțin elegant la somnic...
La 8:15 mă sună că e în față la Germanos și după ce rezolvă problema cu telefonul, care i-a șters de nebun Facebook-ul și mesajele foarte importante, vrea să mă întâlnească că numai eu îi pot rezolva problemele grave.
 
Și sună iar. Și răspund. Insistă să vină la redacție dar, cum îmi dădea ceva cu virgulă, îi cer să-mi spună problema înainte, în câteva cuvinte, să știu cu ce reporter să o pun în legătură. Și începe povestea. Țineți-vă bine, puneți naibii jos cana de cafea și aveți grijă să nu aveți ceva în gură să vă am pe conștiință.
 
S-a măritat cu un general american pe Facebook, prin mesagerie – cum naiba nu știu că așa se face?!? –  și a oficializat căsătoria la ONU și cu NATO. Mă, un tip, minunea lui Dumnezeu, se înțeleg perfect (în română că generalu' american vorbește perfect româna) numa' că acum e rănit în Afganistan, Siria, peste tot, prin toate țările, și ea vrea să-i trimită 2.500 de dolari să-l salveze că e și mort de foame.
 
Acum, #JackJohnSmithcumnaibaîlcheamă nu mai e de găsit că i-a făcut cineva nefăcuta și i-a șters contul și moare ăla dacă nu-i poate trimite banii să-l salveze. Eu să sun acum la consulatul ONU și al NATO să-l găsesc pe   #JackJohnSmithcumnaibaîlcheamă să-i poată trimite banii că-i moare iubirea și nimeni n-o ajută că a sunat ea peste tot până să ajungă la mine.
 
Degeaba am încercat să-i explic frumos că e victima unui înșelăciuni, că nu a căsătorit-o ONU și NATO pe mesageria Facebook (imaginați-vă momentul), că generalii  americani nu vorbesc româna, că să meargă la Poliție, n-ai avut cu cine. Ba ce sfinți mi-a coborât din cer direct în cap că nu mai există jurnaliști adevărați în țara asta, că eu ce lucru de banii pe care-i primesc dacă noaptea nu lucru și ziua refuz să preiau cazuri. Se miră lumea de țara asta și de relațiile cu NATO și cu ONU din cauza noastră, a jurnaliștilor care nu ne facem treaba.
 
Am încheiat discuția cât de cât elegant și l-am felicitat cu glas tare pe ăla din jurul ei care i-a șters contul de Facebook. Deșteaptă mișcare!

Citește mai multe articole pe http://www.claudiaandron.ro

11683 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro