Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  61 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Bazinul didactic de la Beclean va fi pus în funcțiune în toamnă!

12/08/2014 11:56:54 Iulia STUPINEAN  
Elevii și tinerii din Beclean vor avea la dispoziție începând din toamnă un bazin de înot modern, construit și amenajat în incinta Liceului Agricol din oraș. Tot acolo, pe viitor se vrea și amenjarea unui patinoar.

Până în octombrie, bazinul de înot de la Liceul Agricol din Beclean va fi pus în funcțiune. Lucrările la acest obiectiv se apropie de final, după ce investiția a întâmpinat probleme pe parcursul anilor. Potrivit edilului Nicolae Moldovan, structura clădirii, acoperișul și bazinul sunt deja executate. Conform proiectului întocmit, bazinul are o lățime de 12,5 metri, 25 metri lungime și până la 1,80 metri adâncime.

„Se lucrează momentan la finisaje interioare, practic ultimele intervenții. Cel mai probabil din octombrie, bazinul de înot de la Liceul Agricol va deveni funcțional”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Reamintim faptul că în vara anului 2008, Consiliul Local Beclean a aprobat Hotărârea prin care a pus la dispoziția Companiei Naționale de Investiții (CNI), în mod gratuit, o suprafață de 3.000 de metri pătrați, pentru construirea acestui bazin de înot, cu caracter didactic. Investiţia estimată la 4 milioane de lei a fost inclusă în programul de finanţare care cuprindea construirea a 10 astfel de bazine de înot în toată ţară. Realizate la acea dată în proporție de doar 30%, lucrările au fost stopate din lipsă de fonduri și reluate abia în prmăvara acestui an, după mai multe intervenții ale primarului Nicolae Moldovan.

Odată pus în funcțiune, bazinul de înot de la Liceul Agricol va putea fi folosit atât de elevi, de alți tineri (numai după orele de curs) dar și de persoanele interesate din oraș. Intrarea pentru cei din afara liceului se va face contra cost, astfel încât, din sumele adunate să poată fi acoperite o parte din cheltuielile necesare întreținerii și funcționării bazinului. Lângă acest obiectiv, administrația locală a orașului Beclean intenționeză să amenajeze pe viitor și un patinoar.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro