Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  141 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Bazin nou, salvamari şi mai multe terase vă aşteaptă la Băile Figa!

31/05/2014 15:39:07 Andreea BOJOR  
Poate concura uşor cu cele mai renumite staţiuni din ţară şi asta pentru că are tot ceea ce turiştii au nevoie pentru distracţie, relaxare şi tratament! Băile Figa, un colţ de rai pentru cei care vor distracţie, bălăceală şi soare, şi-a deschis oficial porţile pentru noul sezon. Turiştii sunt întâmpinaţi cu noutăţi şi în acest an.

Primarul orasşului Beclean nu s-a lăsat şi a pregătit şi în acest an noi surprize pentru cei care vor merge la băile figa. turiştii se vor putea bucura de încă un bazin, dar şi de mai multe spaţii unde să poată savura o băutuă rece ori o mâncare delicioasă.

Băile Figa îşi vor putea primi clienţii de îndată ce vremea se va încălzi, iar cei care vor alege să îşi petreacă timpul liber acolo nu vor regreta deloc. de la bazine cu apă sărată, la tobogane, şezlonguri, umbreluţe, terenuri pentru tenis de câmp ori fotbal şi până la spaţii pentru grătare, turişii găsesc la Băile Figa tot ce au nevoie.

Şi pentru că sunt şi persoane care vor să stea mai multe zile acolo în zonă au fost amenajate zeci de căbănuţe care se închiriază pentru turiştii dornici de un sejur mai lung.

"Nu am avut suficient loc pentru plajăaşa că am achiziţionat încă 500 de şezlonguri şi deja amenajăm o extindere a zonei de plajă. În total vom avea 2000 de locuri pentru plajă. De asemenea, nu am avut suficient spaţiu pentru terase. Am achiziţionat deja 400 de scaune şi circa 100 de mese pentru că lumea stătea prea mult la rând pentru a putea mânca", a delcarat pentru Bistriţeanul.ro primarul Nicolae Moldovan.

Pentru siguranţa celor care vor alege să meargă la Băile figa primarul a avut grijă ca acolo să fie asistenţi şi salvamari pentru a putea interveni dacă apar situaţii deosebite. Tot pentru siguranţă în zonă va fi şi o echipă de jandarmi care va asigura ordinea şi liniştea.

Aşadar turiştii care vor vizita Băile Figa vor avea tot ceea ce le trebuie pentru a sedistra aşa cum trebuie şi pentru a se simţi în siguranţă. Primarul Moldovan a anunţat că tarifele pentru accesul la complex rămân aceleaşi ca şi cele de anul trecut, 10 lei biletul. Singura modificare este legată de accesul din timpul săptămânii, care până în acest an era gratuit, iar de anul acesta va costa 10 lei.

Complexul Băile Figa este deschis de la ora 08.00 - 22.00, iar pe lângă bălăceală şi doare vizitatorii se pot bucura şi de saună, masaj sau chiar acces la fitness.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro