Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Balet printre rahați pe pasajele din Centrul Vechi al Bistriței! Nu mișcă, Supercom i-ar putea strânge

03/08/2017 12:26:35 BISTRIȚEL  
Ne-am prins și noi acum de ce s-au reabilitat pasajele și sunt luminate! Baletul printre rahați nu se poate face pe întuneric, grația, talentul și civilizația de care dau dovadă unii cetățeni ai orașului trebuie puse în lumină! Nu știm ce vor înțelege turiștii din expoziția de rahați luminați și chiar evităm să-i întrebăm.

Numai pe pasajele din Centrul Vechi al Bistriței să nu ai de trecut în aceste zile.

Au ieșit și ăia de-și fac nevoile cu plăcere în aer liber la Nunta Zamfirei și, uitând de toaletele publice din parc sau de cea de lângă Biserica Evanghelică, și-au lăsat urmele educației pe pasajele care duc spre centrul orașului. Căldura de afară a făcut să dospească nesimțirea și numai prin zona pasajelor frumos luminate să nu ai de trecut ziua sau noaptea, pe canicula asta. 

Din capcană poți scăpa dacă ai făcut când erai mic exerciții în care să-ți ții respirația până numeri la 30. Dacă poți încă să mergi pe vârfuri și ai simțul orientării prin labirint poți scăpa numai cu praf frumos mirositor pe picioare. Dacă nu, cum v-a fi norocul! 

Oricum, pe această cale ținem să mulțumim municipalității care a avut inspirata idee de a face un proiect european prin care pasajele să fie luminate. Altcumva faci balet printre rahați cu lumina aprinsă! E chiar poezie.

Rugăminte către biroul de turism al primăriei: Ascundeți naibii de turiști hărțile ălea turistice cu Bistrița-orașul pasajelor măcar o vreme, până trece Supercomul să facă curățenie și pe acolo. Dacă strâng cu atâta elan și câștig câinii morți din oraș, rahații n-or fi specie protejată pe domeniul public, nu?! Se pot ocupa și de ei, chiar dacă nu-s atât de bine plătiți la kilogram? Și parcă aveau și niște utilaje minune cu care spălau trotuarul în perioada de impresie artistică de dinainte de câștigarea contractului. Mai merg, nu?!

Și, având în vedere că încep azi-mâine Zilele Bistriței n-ar strica ceva panouri și indicatoare discrete către toaletele publice din zona centrului, plus programul prelungit pe timpul evenimentelor. 

4693 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro