Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  122 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



AUDIO – Influența preotului Cristian Pomohaci, mare și în instanță: A câștigat procesul cu Predescu, deși a recunoscut că a furat piesa artistei

29/06/2017 14:24:10 Bianca SARA  
Într-o nouă înregistrare audio, realizată de data aceasta de Nicu Predescu, preotul Cristian Pomohaci recunoaște că a furat linia melodică a unei melodii semnate de Valeria Peter Predescu. Cu toate acestea, fiul interpretei a pierdut procesul. Preotul mai insinuează că ar avea „pile” în instanță.

Scandalurile în care este implicat preotul Cristian Pomohaci, care nu este de găsit de zile bune, par să nu se mai termine. Ziar de Cluj a publicat astăzi o nouă înregistrare audio, în care Cristian Pomohaci recunoaște că a furat linia melodică a unei piese semnate și înregistrate de Valeria Peter Predescu.

Înregistrarea a fost făcută publică de Nicu Predescu, care s-a și judecat cu preotul, însă a pierdut procesul. În înregistrarea cu pricina, Cristian Pomohaci insinuează că ar avea pile în justiție, care s-ar asigura că totul va bine pentru el, într-un eventual proces.

„Eu sunt dispus să dau bani, pentru că e prostia mea și sunt dispus pentru pace să dau bani, dar nu suma asta!(n.r. familia Predescu ceruse 5.000 de euro pentru a ceda linia melodică a piesei)”, mărturisește Cristian Pomohaci în discuția înregistrată de Nicu Predescu.

 „M-am interesat, m-am edificat, la fiecare punct la rând, cu doi avocați, cu un președinte de Tribunal, deci suntem edificați, la fiecare subpunct, pot să vă spun și partea bună și partea rea. Dacă ar fi vorba despre un litigiu într-o instanță, ar fi vorba de câțiva ani buni, după care nu s-ar ajunge la niciun sfârșit”, mai spune Cristian Pomohaci. 

Puteți asculta întreaga înregistrare mai jos:

După doi ani petrecuți prin judecată, Nicu Predescu a pierdut procesul

Familia Predescu l-a acționat în judecată pe preotul Cristian Pomohaci în luna noiembrie a anului 2012. Piesa care l-a determinat pe fiul Valeriei Peter Predescu să ia atitudine este „Cânt la lume că mi-i dragă”, înregistrată de artistă cu puțin timp înainte să treacă la cele veșnice.

Cristian Pomohaci ar fi folosit linia melodică pentru cântecul „De la Rebrișoara în jos”, fără a cere acordul moștenitorilor, deși piesa originală fusese înregistrată de către artistă la Organizația Română pentru Drepturile de Autor.

În primă fază, Nicu Predescu a cerut daune morale în valoare de 20.000 de lei și daune materiale în valoare de 10.000 de lei. Sumele urmau să ajungă la fundația deschisă în numele artistei. Fiind acuzat că urmărește banii preotului-cântăreț, Nicu Predescu a scăzut valoarea despăgubirilor cerute la un leu.

În 2014, după aproape doi ani de judecată a venit și prima sentință. Cristian Pomohaci a câștigat procesul. Curtea de Apel Cluj a menținut sentința dată de Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

12404 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro