Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Au vrut să facă schimb de mașini, dar unul dintre șoferi a plecat cu autoturismul celuilalt și l-a și vândut între timp!

05/03/2018 14:01:23 Ana ȘTEFĂNEL  
A vrut să fenteze polițiștii suceveni și s-a «refugiat» într-o stație de alimentare cu carburanți, însă aceștia l-au găsit și au aflat de ce a fugit de ei. Șoferul conducea prin Vatra Dornei o mașină dată în urmărire de polițiștii din Bistrița-Năsăud - mașină «pierdută» de un bărbat în urma unui schimb.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au depistat ieri, în trafic, un bărbat care conducea o mașină dată în urmărire de polițiștii bistrițeni. Șoferul a încercat să se ascundă, însă nu a reușit.

„La data de 03.03.2018, în jurul orei 13:00, în timp ce patrula pe raza de competență, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a observat în trafic un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a virat brusc și a intrat cu viteză într-o stație de alimentare cu carburanți situată pe strada Calea Transilvaniei, după care, a coborât de la volan și a intrat în fugă în incintă.

 

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 38 de ani, din comuna Dorna Arini.

        

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul figurează cu mențiunea «sechestru în cauze penale, reclamat furt din 25.08.2017, din județul Bistrița Năsăud».

 

În cauză, s-a procedat la conducerea la sediul poliției a bărbatului și vehiculului acestuia, fiind sesizați polițiștii din cadrul I.P.J. Bistrița în vederea continuării cercetărilor și audierea conducătorului auto depistat în trafic, explică reprezentanții IPJ Suceava într-un buletin de presă.

 

Povestea este una întortocheată, însă polițiștii au reușit să descopere cum s-a întâmplat totul. În vara anului trecut, doi bărbați aflați în județul Bistrița-Năsăud și-au încredințat pentru scurt timp unul altuia mașinile, în vederea unui schimb. Unul dintre aceștia, din județul Suceava, nu s-a mai întors niciodată cu mașina și a reușit să o și vândă între timp. Este vorba chiar despre mașina găsită weekendul trecut în Vatra Dornei.

 

„La data de 30 august 2017, poliția bistrițeană a fost sesizată prin plângere de către o persoană din județul Suceava despre faptul că la data de 25 iulie 2017 o persoană necunoscută ar fi abuzat de încrederea acesteia în urma unui schimb de autoturisme realizat pe raza județului Bistrița-Năsăud. Ca urmare a sesizării, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au procedat la darea în urmărire a autoturismului în cauză, autoturism care, la data de 3 martie anul curent, în urma unui control în trafic, a fost depistat pe raza municipiului Vatra Dornei de către polițiștii suceveni. Cu ocazia extinderii investigației, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 47 de ani din județul Suceava bănuit de comiterea infracțiunii de abuz de încredere. Acesta este cercetat pentru faptul că după realizarea schimbului auto ar fi vândut mașina în cauză persoanei depistate în trafic pe raza municipiului Vatra Dornei. Astfel, polițiștii au luat măsura indisponibilizării autoturismului și cercetările continuă în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, a explicat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

 

 

4479 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro