Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Au pus în pericol viața bistrițenilor care au sărbătorit Revelionul pe pietonal!

03/01/2018 10:27:09 Cristina MILEA  
Doi bărbaţi din Bistrița și-au început Noul An cu câte un dosar penal: în noaptea dintre ani au fost surprinşi de jandarmi în timp ce utilizau petarde și articole pirotehnice, fără să respecte prevederile legale în vigoare. S-a întâmplat pe Pietonalul Liviu Rebreanu, unde numeroși bistrițeni asistau la spectacolul stradal de Revelion.

În ultimele zile, jandarmii au executat mai multe acţiuni specifice privind asigurarea măsurilor de ordine publică la manifestările cultural-artistice cu public numeros organizate atât în municipiu cât şi în judeţ, în zonele unde există efective de jandarmi.

Nu au fost constatate probleme deosebite, însă au existat unele fapte de natură antisocială sancţionate prin aplicarea de amenzi contravenţionale de 2.700 de lei şi întocmirea unor dosare penale.

Jandarmii au descoperit abateri privind legislaţia legală în vigoare pe linia nerespectării prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Astfel, au fost sancţionate tulburarea ordinii publice, cerşetorie, neluarea măsurilor privind împiedicarea minorilor de la a săvârşi acte de vagabondaj, provocarea unor scandaluri, atragerea de persoane de sex opus, cu scopul întreţinerii de raporturi sexuale pentru obţinerea de foloase materiale, refuzul părăsirii localului, respectiv adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare.

De asemenea, chiar în noaptea dintre ani au fost aplicate mai multe sancţiuni privind apelarea nejustificată la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Totodată, în urma verificărilor efectuate pe perioada sărbătorilor, jandarmii au depistat peste 62.000 de petarde, interzise la deţinere, ca urmare au întocmit actele de sesizare, având în vedere că deţinerea sau orice operațiune cu materii explozive efectuate fără drept constituie infracțiune, conform Legii 126 din 1995, republicată, art. 37, lit.a, republicată. Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

În noaptea de Revelion doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal după ce au fost surprinşi de jandarmi în timp ce utilizau fără a respecta prevederile legale în vigoare, articolele pirotehnice achiziţionate în această perioadă. Fapta s-a petrecut pe Pietonalul Liviu Rebreanu, unde se desfăşura o manifestare cultural artistică la care participa un public numeros - se mai precizează într-un comunicat al Compartimentului de Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Jandarmeriei bistrițene.

3901 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro