Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Analiză pe... viitor primar: Dacă așa vreți să ne cârmuiți, atunci mai bine ne lipsiți!

19/03/2018 18:12:58 BISTRIȚEL  
Viceprimarul Cristian Niculae a spus-o clar: Vreau să ajung primar! Pe principiul partidului, „Fapte, nu vorbe!”, a dat indicații să fie peticite străzile. Lucrarea e tot „roșie”, adică de mântuială. Întrebat de ce nu se investește în infrastructură, în locul altor proiecte fără rost, a ținut tot linia partidului „Eh, pe câți a bucurat pârtia!”

Deși PSD nu a exprimat o poziție vis-a-vis de cine va candida, din partea partidului, pentru funcția de primar al Bistriței, viceprimarul Cristian Niculae și-a arătat dorința de a câștiga fotoliul.

„Nu am venit să fiu viceprimarul orașului, am venit să fiu primarul orașului”, a spus acesta, recent, într-o conferință de presă. Așa că eu, Bistrițel, cumințel, am ales să fac o analiză și să văd dacă acest distins domn se potrivește pentru funcția pe care și-o dorește!

1. Vede, înțelege și răspunde pe dos nevoilor cetățenilor

A plecat vicele urechea la gura poporului și a auzit plângerile lor, așa că a decis: pâine și circ, dom’le! Asta le trebuie!

Așa că le-a oferit bistrițenilor informații peste informații despre vestita pârtie. Când se deschide. Când se închide. Câți urcă. Cum urcă. Ce muzică. Ce schiuri... ce... și ce... Pe scurt, circ le-a oferit. Și pâine, căci au avut acolo și mâncare, numai să nu se mai plângă cetățenii.

2. Respectă principiile grupului din care face parte

Partidul roșu are sloganul său, „Fapte, nu vorbe!”, așa că și Cristian Niculae s-a conformat.

Văzând numeroasele plângeri la adresa stării străzilor din municipiu, a trimis un tractor cu o remorcă plină de asfalt și un om hotărât, cu o lopată. S-o fi gândit, probabil : „Astupăm gropile, c-apoi așa, astupăm și gurile!”.

Bineînțeles, tot la această categorie se încadrează și calitatea faptelor/lucrărilor: de mântuială. Căci la nicio zi de la marea peticeală, gropile erau din nou, la fel de adânci ca și înainte.

3. Vede oportunitățile, simte momentul perfect și nu aruncă cu banii pe geam

Întrebat de ce nu asfaltează străzile așa cum trebuie, viceprimarul a spus că nu poate irosi materialele, că doar afară e rece.

Dacă i s-a spus că în țările europene, cu care tot ne place să ne comparăm, se asfaltează și la -10 grade și umezeală mare, dar folosindu-se alte materiale, mai bune, din nou a zis că nu poate da bani pe materiale bune dacă stația de asfalt e veche.

4. Rămâne loial mai marilor lui și recunoaște mintea luminată și ideile geniale ale înaintașilor lui

Intonând doar imnul partidului și fără să uite să aducă ode mai marilor lui, vicele a accentuat faptul că investiția făcută de El Capel Maistro, pârtia de schi, a fost o decizie așa de înțeleaptă, mai ales pentru că a venit în întâmpinarea și satisfacerea nevoilor cetățeanului.

Eh, dar pe câți a bucurat pârtia!”, a fost răspunsul lui la întrebarea: de ce nu ați investit în infrastructură, decât în pârtie?

Astfel, conform lui Cristian Niculae, populația orașului e compusă din cele câteva sute de persoane care au schiat pe pârtie, nu din miile de șoferi care își strică mașinile dând zilnic în miile de gropi de pe străzi, din zecile de mii de contribuabili etc.

Și acum, pe scurt: Vicele Cristian Niculae aude nevoile, răspunde pe dos, face lucrurile de mântuială și de ochii lumii, rămâne loial și celor mai absurde și proaste idei de investiții, nu aruncă cu bani decât dacă e vorba de proiecte care nu ajută pe nimeni.

În urma analizei, Bistrițel a ajuns la următoarea concluzie:

1. Din punct de vedere al candidaturii, e CANDIDATUL IDEAL pentru partidul roșu

2. Din punct de vedere al calităților necesare unui primar, NEXT!

Dacă așa aveți de gând să ne și cârmuiți, mai bine ne lipsiți!

Totuși, ca să vedeți că am inimă mare, vă dau un pont, domnu' vice: Vremea e tânără, mai este până să ne punem ștampila de vot. Mai aveți timp să bifați punctul 2 al concluziilor mele. La urma urmei (și asta e secret ce vă spun), pentru a câștiga inima poporului și fotoliul de primar, punctul 2 contează! Vă spun eu, purtătorul de voce al tuturor celor ce ne stricăm mașinile și ne vedem banii, munciți din greu, dați pe apa sâmbetei, sau pârtia Cocoșului, cum vreți dumneavoastră!

(Ați văzut că am scris cu roșu pontul? Poate, poate, vă prinde!)

3953 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro