Anunţurile de vânzare de miei şi iezi pentru Paşte au împânzit internetul. Oferte care mai de care mai speciale, cu miei şi iezi crescuţi cu hrană bio, graşi, numai buni de sacrificat pentru masa de Paşte. Preţurile variază în funcţie de cât de mare este mielul sau iedul, fermierii fiind dispuşi să negocieze preţurile.
Tradiţionalul miel de Paşte a ajuns pe cele mai vizualizate site-uri de anunţuri de pe internet. Pentru a-şi vinde cât mai bine ovinele, fermierii şi-au pozat animalele şi au diversificat ofertele în funcţie de kilogramele pe care le are animalul şi cerinţele clienţilor.
Preţurile pe kilogramul de carne de miel porneşte de la 10 lei pentru miel viu şi ajunge până la 30 de lei pentru mielul tăiat. Mult mai accesibili pe internet decât din piaţă, mieii sunt nelipsiţi de pe masa tradiţională de Paşte. De la drob, până la friptura de miel, toate preparatele îmbogăţesc masa tradiţională şi arată bunăstarea gospodăriilor.
În Bistriţa Bârgăului, fermierii ofertează carnea de miel viu cu 12 lei până la 15 lei şi tăiat de la 25 lei până la 30 de lei. Mulţi aceştia şi-au promis mieii clienţilor care s-au interesat şi nu mai au de vânzare aşa că bistriţenii care vor să pună pe masa de Paşte miel ar fi bine să se intereseze din timp mielul sau iedul pe care vor să îl cumpere. Aceştia pot să consulte site-urile de anunţuri unde ofertele sunt variate iar preţurile mai accesibile.
În ultimii ani iezii au luat locul mieilor pe masa de Paşte a bistriţenilor. Carnea de ied e mai cautată decât cea de miel, iar fermierii au ieşit cu ofertele cu o lună înainte de Paşte. Aceştia se laudă cu o carne mai sănătoasă, fără colesterol, perfectă pentru masa de Paşte. Carnea de ied este la mare cătutare şi în pieţe nu numai în gospodăriile fermierilor. Carnea de ied este puţin mai scumpă decât cea de miel, kilogramul ajungând cam la 35 de lei.