Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  64 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015AFLĂ cum începe noul an școlar la Beclean!

15/09/2014 08:20:00 Iulia STUPINEAN  
Cu infrastructura pusă la punct, școlile igienizate și finanțarea de 7 milioane de euro aprobată pentru reabilitarea și modernizarea a trei instituții de învățământ! Așa începe la Beclean, noul an școlar 2014-2015.

Astăzi, odată cu debutul noului an școlar 2014-2015, adminsitrația locală a orașului Beclean va semna contractul de finanțare în valoare de 7 milioane de euro ce prevede reabilitarea și modernizarea a trei instituții de învățământ. Este vorba de execuția lucrărilor de modernizare a Colegiului “Petru Rareș”- corpurile A, B și C – cu internat, cantină, ateliere și curte interioară, reabilitarea corpului dinspre piață a Liceului Tehnologic Agricol și modernizarea corpului D a Școlii Generale “Grigore Silași” (care include biblioteca, sala de sport și mai multe săli de cursuri). Potrivit primarului Nicolae Moldovan, lucrările la aceste obiective vor debuta în maxim două săptămâni:

„Miercuri, 10 septembrie a fost publicată în Monitorul Oficial, Hotărârea de Guvern ce prevede realizarea acestei investiții, urmând ca astăzi să putem semna și contractul de finanțare. Apoi, în scurt timp se va da și ordinul de începere a lucrărilor la aceste școli, lucrări care se vor încheia la finele anului viitor. De asemenea, au fost aduse la zi și toate demersurile necesare începerii noului an școlar în cele mai bune condiții, prin modernizarea infrastructurii și igienizarea corpurilor de clădiri”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Pentru realizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a celor trei instituții de învățământ, în valoare de 7 milioane de euro, Consiliul Local Beclean asigură o cofinanțare de 2% din bugetul propriu al orașului. Investiția se derulează printr-un poiect (în colaborare cu cele trei școli) accesat de administrația beclenară pe Programul de reabilitare a infrastructurii educaționale preuniversitare, universitare și pentru formare continuă.

Tot astăzi începe la Beclean și asfaltarea integrală și modernizarea străzii Liviu Rebreanu din oraș.

4456 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro