Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  67 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015AFLĂ ce lucrări de infrastructură au început toamna aceasta la Năsăud

17/11/2014 08:21:32 Iulia STUPINEAN  
Asfaltarea Străzii Emil Rebreanu dar și amenajarea unui parc de joacă pentru copii, în incinta stadionului orășenesc! Sunt cele mai recente investițiie derulate la Năsăud, în baza unor finanțări asigurate de la bugetul local.

Luna trecută s-au încheiat la Năsăud, lucrările de reabilitare și asfaltare a Străzii Emil Rebreanu (fostă Coastei II) pe o lungime de 220 de metri. Investiția în valoare de 330.000 de lei a fost susținută din fonduri de la bugetul local al orașului. Lucrările la acest obiectiv au debutat la începutul lunii august, fiind incluse în proiectul de modernizare a infrastructurii stradale a orașului.

„A fost cuprinsă în acest an pentru reabilitare și asfaltare, partea locuită a străzii Emil Rebreanu. Sigur că această stradă are o lungime mai mare, de peste 500 de metri însă restul tronsonului va fi modernizat cel mai probabil anul viitor, în funcție de fondurile de care vom dispune”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

În cadrul aceluiași proiect amplu de modernizare a infrastructurii stradale din Năsăud, administrația locală a orașului a cuprins deja și Studiul de fezabilitate actulizat privind reabilitarea străzilor din cartierul Liviu Rebreanu. În acest caz, valoare lucrărilor depășește 2,6 milioane de lei, execuția urmând să înceapă anul viitor. De asemenea, recent au debutat și lucrările de amenajare a unui nou parc de joacă pentru copii situat în incinta stadionului din Năsăud. Investiția în valoare de 350.000 de lei este finanțată tot din bani de la bugetul local al orașului.

„Noul parc pentru copii va fi unul modern, dotat cu echipamente complexe de joacă și covor protector din cauciuc. Lucrările sunt în plină desfășurare la această dată și se vor încheia cel târziu la jumătatea lunii decembrie”, asigură edilul orașului Năsăud.

Potrivit lui Romocea, realizarea acestui obiectiv vine în contextul în care, parcul de joacă pentru copii aflat inițial lângă Palatul de Justiție a fost desființat pentru a se amenaja acolo 40 de noi locuri de parcare.

4239 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro