Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Adrian Crișan ratează titlul de cetățean de onoare al municipiului Bistrița

26/09/2016 11:18:22 Raluca NECHITI  
Jucătorul de tenis de masă Adrian Crișan, cel care a făcut senzație la toate jocurile olimpice la care a participat, nu va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Bistrița, deși liberalii bistrițeni au inițiat un proiect de hotărâre în acest sens. Motivul?! CJ să-l facă cetățean de onoare al județului!

Răutățile politice din Consiliul Municipal lovesc și în sportivii de performanță, care au făcut cunoscut numele municipiului Bistrița în țară și peste hotare. Adrian Crișan, participant la nu mai puțin de cinci jocuri olimpice în cadrul cărora a reușit să obțină rezultate spectaculoase, nu va ocupa poziția 66 pe lista cetățenilor de onoare a municipiului Bistrița chiar dacă consilierii PNL au propus colegilor din CL să îi acorde titlului de cetățean de onoare al municipiului Bistrița marelui sportiv.

„Performanțele sportive de excepție ale sportivului Crișan Adrian la Jocurile Olimpice de vară în anul 2016 aduc o bună imagine municipiului Bistrița. La cei 36 de ani Adrian Crișan este cel mai experimentat jucător de tenis de masă al României care a evoluat la o ediție a Jocurilor Olimpice. Cu prezența la Rio, Adrian Crișan a devenit al 15-lea jucător de tenis de masă din lume cu cel puțin cinci participări la jocurile olimpice, într-o companie selectă, care include alți mari campioni”, se arată în expunerea de motive a liberalilor bistrițeni.

Adrian Crișan are 36 de ani, s-a născut la Bistrița și a început să joace tenis de masă de la vârsta de șase ani. De-a lungul timpului a cucerit numeroase titluri de campion național, iar în prezent este pe primul loc în țara la acest sport. Adrian Crișan are patru medalii de bronz la Europene, a participat de cinci ori la Jocurile Olimpice, a devenit de 18 ori campion național la tenis de masă și este printre cei mai titrați sportivi bistrițeni și ai României”, se mai arată în expunerea de motive a inițiatorilor acestui proiect.

În zadar însă... Proiectul de hotărâre privind Conferirea Titlului de Cetățean de onoare al municipiului Bistrița nu a primit ok-ul din partea angajaților municipalității, care au întocmit un raport privind necesitatea și oportunitatea adoptării proiectului de hotărâre, raport în care se specifică că nu este oportună momentan emiterea unui aviz favorabil pentru acest proiect deoarece Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a inițiat deja demersurile în vederea conferirii titlului de cetățean de onoare al județului acestui sportiv.

Totuși, decizia finală aparține consilierilor municipali care în ședința de joi ar putea trece peste avizele angajaților municipalității și să îi confere lui Adrian Crișan titlul de cetățean de onoare al municipiului Bistrița.

Anul acesta consilierii municipali nu au decernat niciun titlu de cetățean de onoare al orașului, până acum, din 1993 și până la finalul anului 2015 fiind desemnați 65 de cetățeni de onoare ai municipiului Bistrița.

3575 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro