Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015A început amenajarea platformei de pe Strada Fabricii din Lunca Ilvei!

21/05/2014 10:12:29 Iulia STUPINEAN  
Ultima lucrare importantă demarată pe Strada Fabricii din Luna Ilvei va fi gata luna viitoare! Este vorba de amenajarea unei platforme de jur împrejurul celor mai recente investiții realizate în comună: o creșă, o sală de sport și două blocuri ANL.

Săptămâna aceasta au debutat la Lunca Ilvei, lucrările de amenajare a platformei de pe Strada Fabricii din comună, după ce inițial, aici au fost introduse toate utilitățile necesare: alimentare cu apă, canalizare, încălzire, electricitate. Zona cuprinde patru investiții importante realizate în ultimii trei ani: o sală de sport ultra-modernă, o creșă cu 40 de locuri și două blocuri ANL cu câte 16 apartamente fiecare, prevăzute cu subsol, parter, două etaje și o mansardă.

Potrivit primarului Flaviu Lupșan, amenjarea platformei reprezintă ultima investiție realizată pe Strada Fabricii. Lucrările în valoare de 600.000 de lei sunt susținute din fonduri proprii ale comunei.

„Zilele trecute am dat și ordinul de începere a lucrărilor de amenajare a platformei de pe Strada Frabricii, care va fi gata la finele lunii iunie. Practic, această platformă va deservi cele mai recente obiective realizate în comuna noastră. Va fi o schimbare radicală în zonă”, spune primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Odată cu finalizarea lucrărilor de amenajare a platformei de pe Strada Fabricii din Lunca Ilvei, în perioada iunie-iulie va fi dat în folosință și cel de-al doilea bloc construit prin programul Agenției Naționale pentru Locuințe.

 

Foto: Arhivă

3817 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro