Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 002008 2
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Wonderland


INCREDIBIL: Radu Moldovan alături de Ioan Oltean la vânătoare de căprioare în Munții Rodnei!

01/04/2014 13:49:08 BISTRIȚEL  
 
Pasiunea ascunsă a deputatului Ioan Oltean pentru căprioare a ieșit la iveală! Deși zilele trecute îi atrăgea atenția lui Radu Moldovan să aibă grijă la vânătoarea de căprioare, în secret cei doi și-au programat o vânătoare în Rodnei, o goană bărbătească după Rupicapra rupicapra. Cel mai bărbat va fi cel care coboară de pe munte fără apel la 112.
citește tot articolul [ 5 comentarii

Tracatruca Alinuța, bombă sexy cu fitil în Mișcarea Populară

13/03/2014 17:35:10 Facebook POLICE  
 
Mișcarea Populară face achiziții cu sex appeal și rupe gura târgului în materie de ”corp de balet” - faza pe partide. Astfel, după Geea Balaszy Titieni, frumoasa plecată din PD-L, PMP o are de marți în primele rânduri pe fostul sex simbol al Poliției Locale, Anca Alina Moldovan. Lovitură sub centură!
citește tot articolul [ 27 comentarii

Facebook Police: Iubește românește, dar nu ca primaru'!

24/02/2014 12:44:50 Facebook POLICE  
 
Dacă n-ar fi de plâns, următoarea povestioară de pe Facebook ar fi de râs. Un primar din județ, foarte activ pe rețeaua de socializare o vreme (până a făcut-o lată de tot), a vrut să-i trimită un mesaj sugestiv iubitei. S-a imortalizat gol și viril, dar a greșit butoanele de pe telefon și a distribuit mesajul public.
citește tot articolul [ 14 comentarii

Facebook POLICE: Dacă nu-l înțarcă, Anca Cârcu îi dă piept, mâine, lui Vadim!

11/02/2014 18:40:07 Facebook POLICE  
 
Internetul se cutremură de fiecare dată când Anca Cârcu se dă pe Facebook! Ultima oară a făcut-o astăzi, pe la prânz: domnişoara nu s-a sfiit să arunce o săgeată (un răcnet?) către Vadim Tudor. În dulcele ei stil misterios – Anca Cârcu a pus punctele pe Ű…! ”Dacă eşti bărbat vin-o mâine 12 (?!!), la ora 11!” - îi strigă tânăra pe Facebook.
citește tot articolul [ 12 comentarii

Președintele vrea de-ascunsa cu ISU prin munți! Noi propunem o misiune plină de neprevăzut: găsirea senatorului invizibil

30/01/2014 00:03:49 BISTRIȚEL  
 
Și dacă n-au cod roșu, bistrițenii tot nu se plictisesc, au ce dezbate. Ieri, președintelui CJ i-a venit o idee trăznită: să se joace de-ascunsa cu ISU prin munți. Până atunci, noi îi propunem să încerce să-l localizeze pe senatorul invizibil din acest mandat, pe numele de scenă Florian. Cristian Florian. Senatorul invizibil 002.
citește tot articolul [ 8 comentarii

Facebook Police: Dorin Popescu se ține de glume...proaste UPDATE

24/01/2014 01:21:27 Facebook POLICE  
 
Cine s-ar fi gândit că tocmai unui liberal îi arde acum de glume pe seama accidentului aviatic din Apuseni? Nimeni! Tocmai de aceea ne-a cam luat prin surprindere, chiar îngrozit, gluma făcute aseară de Dorin Popescu pe rețeaua de socializare unde semnează aproape zilnic.
citește tot articolul [ 54 comentarii

Gabi Balint atacă la fel de bine pe Facebook ca și-n fotbal

10/01/2014 13:11:41 Facebook POLICE  
 
Fostul atacant al Stelei, bistrițeanul Gabi Balint - născut în Sângeorz-Băi, este una dintre cele mai agreabile prezențe pe rețeaua de socializare. Postările sale au umor fin, autoironie și sunt urmărite de nu mai puțin de 3880 de persoane. În plus, gramatica limbii române nu e faultată, ceea ce-i face și mai de apreciat postările. LIKE!
citește tot articolul [ 3 comentarii

Celebra Vandana, activă nu doar pe centură… ci și pe Facebook

04/01/2014 16:26:40 Facebook Police  
 
Cea mai „activă” prostituată de pe centura Bistriței, Vandana, și-a făcut mai nou cont pe rețeaua de socializare Facebook. Cei care doresc să apeleze la serviciile sale o pot găsi acum și pe internet, nu doar pe șoseaua ocolitoare a Bistriței...
citește tot articolul [ 0 comentarii

SENZAȚIONAL: Cu 2 și 3 la mate și fizică, Anca Cârcu a picat Bac-ul!

08/07/2013 14:01:39 BISTRIȚEL  
 
Anca Cârcu, cea supranumită de presa națională sexi politiciana, a dat pentru prima oară Bac-ul și n-a fost așa de ușor ca-n politică. Cu 5,3 la română, 2 la matematică și 3 la fizică, rezultatul a fost Respins. Cârcu este absolventă de seral a Liceului Tehnologic din Feldru și urma să aibă studii aprofundate de tehnician în industria textilă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistriţel: „ Isterii de canal” pentru directoarea Dumbravei Inundate!

25/06/2013 17:42:06 BISTRIȚEL  
 
La urechile lui Bistriţel au ajuns astăzi ţipetele pline de disperare ale unei madame directoare la grădiniţa Dumbrava Inundată din Parcul Municipal. Inundată nu din cauza noastră ci după ce ploile torenţiale din weekend au băgat din nou subsolul la apă.
citește tot articolul [ 1 comentarii

Premiile lui Bistrițel: Premiul "Nota 10" pentru pompierii, medicii și polițiștii bistrițeni

23/06/2013 14:16:37 BISTRIȚEL  
 
Pe o ploaie torențială, pompierii, medicii și polițiștii bistrițeni au intervenit ieri la un accident rutier produs pe Dealul Dumitrei. Pentru răbdarea și profesionalismul de care au dat dovadă, Bistrițel le acordă premiul "Nota 10".
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistriţel: Premiul"Draculistul anului" pentru Dorin Dobra

22/06/2013 14:35:48 BISTRIȚEL  
 
Politicianul este "câştigătorul" de astăzi al premiului acordat de Bistriţel care a decis să-l premieze pe politician pentru că nu ţine cont de marile sărbători creştine. Dobra a organizat în acest weekend, chiar dacă duminică sunt Rusaliile, o întâlnire de lucru la Tihuţa pentru a vorbi despre promovarea brand-ului "Dracula".
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistrițel: Premiul "Imaginea contează" pentru polițiștii din Dej

21/06/2013 17:43:05 BISTRIȚEL  
 
Bistrițel oferă astăzi premiul "Imaginea contează" polițiștilor din Dej pentru felul în care își fac treaba. Față de colegii din alte județe, s-au grăbit să ajute și presa, oferind în timp util imagini de la acțiunea lor, în urma căreia au prins patru hoți din Bistrița. Prin atitudinea lor, ei aduc un plus de valoare Poliției Române.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistriţel: Premiul „Prietenii animalelor” pentru pompierii voluntari!

18/06/2013 17:13:41 BISTRIȚEL  
 
Bistriţel îi recompensează cu un premiu și pe cei care fac fapte bune şi sar în ajutorul oricui le-o cere! Astăzi, premiul lui Bistriţel merge către pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistriţel: Premiul "Mincinosul - mincinoşilor" pentru Alexandru Slavita

13/06/2013 18:13:10 BISTRIȚEL  
 
Atenţia lui Bistriţel a fost atrasă astăzi de şeful de la Drumurile Naţionale, Alexandru Slavita, care se preface că nu ştie despre problemele din propria ogradă.
citește tot articolul [ 2 comentarii

Premiile lui Bistriţel: Premiul „Grădinarul anului” pentru primarul Ovidiu Creţu

11/06/2013 16:07:30 BISTRIȚEL  
 
Atenţia lui Bistriţel a fost atrasă astăzi de frumuseţea florilor plantate pe domeniul public din Bistriţa. Rondourile de flori colorate înfrumuseţează oraşul dintr-un capăt în celălalt. Pentru asta Bistriţel îi oferă edilului Ovidiu Creţu premiul pentru „Grădinarul anului”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistriţel: Premiul "S-a inventat internetul, dar la ce bun?" pentru Primăria Bistriţa

10/06/2013 15:24:45  
 
Bistriţel continuă să ofere premii celor care intră în vizorul său pentru felul în care îşi fac datoria. Astăzi, Premiul "S-a inventat internetul, dar la ce bun?" se acordă Primăriei Bistriţa, care, în era internetului, nu e în stare să le pună la dispoziţie cetăţenilor un site unde să îşi plătească online dările.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistriţel: Premiul "Şi sărac şi cu pretenţii" pentru romii din Viişoara

08/06/2013 12:19:22 BISTRIȚEL  
 
Bistriţel continuă să ofere premii celor care intră în vizorul său pentru felul în care îşi fac datoria sau se comportă. Astăzi, Premiul "Şi sărac şi cu pretenţii" se acordă unor cetăţeni de la blocurile sociale din Viişoara care, după ce au primit pomană o casă ulta-modernă, fac scandal pentru că nu au asfalt pe alei şi autobuz la scară.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistriţel: Premiul "Răbdare de fier" pentru un poliţist cu mult calm

07/06/2013 16:01:22 BISTRIȚEL  
 
Bistriţel continuă să ofere premii celor care intră în vizorul său pentru felul în care îşi fac datoria. Astăzi „Premiul răbdare de fier” se acordă poliţistului care azi-noapte a fost prezent la accidentul de la Coroana. Multă răbdare i-a mai trebuit cu o tânără care nu pricepea cum se suflă în etilotest...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Premiile lui Bistriţel: Domnişoara Habarnam şi-a găsit de lucru în poliţie!

06/06/2013 12:29:25 BISTRIȚEL  
 
Bistriţel şi-a propus ca începând de astăzi să deschidă o rubricuţă nou-nouţă unde să fie evidenţiate aventurile lui Habarnam în instituţiile publice. Astăzi în vizorul lui Bistriţel a intrat domişoara Habarnam-Tonela de la IPJ BN.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Manea, ne-o aduci pe Shakira la Zilele Bistriței?

28/05/2013 12:50:34 BISTRIȚEL  
 
Antrenorul Gloriei Bistrița pe datorie, aprigul Nae Manea, are ocazia unică în viață de a intra în istoria orașului. Ne-a venit o idee după ce Manea se tot laudă prin burg că e prieten cu nașul băiețelului Shakirei, Nicu Gheară. Nu ar fi frumos ca de ălea 20 de miliarde de la Primărie s-o avem pe Shakira la Zilele Bistriței, pe cumetrie?!
citește tot articolul [ 0 comentarii

SENZAȚIONAL Suflet mai mare decât sânii: Anca Cârcu i-ar lua locul lui Becali. După gratii...

24/05/2013 17:16:37 BISTRIȚEL  
 
Anca Cârcu aruncă presa națională în aer și anunță că vrea să se sacrifice pentru familia lui Becali și a Stelei și spune că ar fi dispusă să-i ia locul în puşcărie lui Gigi Becali. Morala: nici pușcăria nu te scapă de ea dacă și-a pus ochii pe tine...VEZI ce minuni va mai face Anca pentru libertatea lui Becali:
citește tot articolul [ 0 comentarii

De la Laba pentru Buta: Titlul de cetățean de onoare al Bârgăului. De la Bistrițel, titlul Înjeru` Bârgăului

22/05/2013 15:19:35  
 
Rotarienii au sunat ieri adunarea pe Bârgău, unde era înghesuială mare de oameni importanți la Zilele Operei de pe Bârgău. Cel mai mare colecționar de titluri și coautor de cărți, prof. univ. conf. dr. dr. super dr. și super manager - Mircea Gelu Buta urma să primească titlul de cetățean de onoare, un fel de Înjeru Bârgăului...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Idei trăznite de la ecologişti: Conferinţă de presă în sensul giratoriu!

15/05/2013 14:34:15 BISTRIȚEL  
 
Ecologiștii bistrițeni au anunțat astăzi presa locală că vineri vor susține o conferință de presă. Nimic ieşit din comun până aici. Doar că, atunci când vine vorba despre locaţie, surpriză: conferinţa se va desfăşura într-unul din sensurile giratorii ale Bistriței.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ANALIZĂ ECONOMICĂ: Schi în Wonderland. Obsesii în loc de rațiune...

23/04/2013 09:12:12 Cristian MUNTHIU  
 
Zilele trecute, în Consiliul Local s-a desfășurat de acum eterna sagă locală numită Wonderland. Obsesia schiatului la Bistrița a ajuns la paroxism. Pentru poporul bistrițean este musai să-și petreacă toate după amiezile și serile de iarnă pe schiuri. Și să plătească pentru asta, direct sau indirect...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Și a fost 1 Aprilie...

01/04/2013 22:01:33 BISTRIȚEL  
 
O bună parte din știrile postate astăzi au fost, așa cum cei mai mulți din cititorii ziarului au descoperit, „păcăleli” de 1 Aprilie. Le mulțumim celor care au gustat glumele noastre și au zâmbit alături de noi în această zi, dar și „țintelor” vizate, care nu s-au supărat că au fost în vizorul redactorilor Bistrițeanul.ro.
citește tot articolul [ 0 comentarii

1 APRILIE: Poliţiştii locali, patrulă pe role!

01/04/2013 18:53:13 Andreea BOJOR  
 
După modelul aplicat în marile capitale europene, şi la Bistriţa poliţiştii locali vor folosi role în timpul orelor de muncă pentru a crește viteza de reacție și deplasare în misiunea de protejare a orașului de răufăcători. Decizia aparţine primarului Ovidiu Creţu şi şefului Poliţiei Locale Bistriţa, Florin Frandeş.
citește tot articolul [ 0 comentarii

1 APRILIE: Ioan Ţintean şi Radu Moldovan i-au cerut lui Buta demisia. Acesta a acceptat!

01/04/2013 18:35:58 Andreea BOJOR  
 
Prefectul şi preşedintele CJ sunt supăraţi că managerul spitalului nu a reuşit să doteze instituţia pe care o conduce cu un aparat tomograf şi cu un RMN, iar ei au fost puși în situația de a tăia panglica unei astfel de investiții la o firmă privată. Mircea Gelu Buta a acceptat să-și înainteze demisia, conştient că nu are altă soluție.
citește tot articolul [ 0 comentarii

1 APRILIE: Poliţiştii de la rutieră primesc biciclete cu girofar și radar!

01/04/2013 18:14:15 Andreea BOJOR  
 
Preluând mdelul celor de la Suceava, conducerea IPJ BN a decis că este mai sănătos, dar şi mai econom ca poliţiştii de la rutieră să renunţe la maşini. Aceştia vor fi dotaţi cu biciclete cu girofar, sirenă și aparate radar. Oamenii legii nu vor mai polua aerul şi vor face şi economie de combustibil. Bonus, condiția fizică!
citește tot articolul [ 0 comentarii

1 APRILIE - SURSE: Oltean a plecat din PDL şi îşi face partid cu Boc şi Udrea

01/04/2013 17:29:39 Andreea BOJOR  
 
Noul mandat de preşedinte al PDL câştigat de Vasile Blaga nu l-a bucurat foarte tare pe Ioan Oltean, mai ales că bistriţeanul nu s-a ales cu nicio funcţie de conducere în partid. Supărat că a fost lăsat pe dinafara, Oltean a făcut front comun cu Emil Boc şi Elena Udrea cu care pune bazele unui nou partid.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro