Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  46 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



7 ani cu Bistrițeanul.ro! Mai mult decât un ziar, suntem o comunitate. Puternică și curajoasă

31/03/2015 23:25:31 Claudia ANDRON  
În 31 martie 2008 postam primele știri în Bistrițeanul.ro. Visam proiectul de vreo trei ani, dar acela a fost momentul în care am avut curajul nebun să-i dau drumul. Bistrițeanul?! Cum ziar exclusiv on-line?! Știri non-stop?! De atunci au trecut 7 ani în care am postat zi de zi știri, non-stop, fără să obosim. De dragul presei și al vostru.

L-am visat cu trei ani înainte să se nască. Știam exact cum va arăta, care-i sunt punctele tari și punctele slabe și cum voi transforma, în timp, punctele slabe în puncte tari. E drept, n-am avut curaj să visez că va atinge audiențe record pentru Bistrița-Năsăud. Îmi amintesc că 5000 de cititori era cel mai îndrăzneț vis. Astăzi avem zile de sâmbătă și duminică când se depășesc 10.000 de cititori unici.

În urmă cu ceva timp am recuperat din coșul de gunoi al unui computer o imagine document. Cum arăta Bistrițeanul.ro înainte de a se naște. O ”ecografie” făcută cu pixul de mâna mea, cu câteva săptămâni înainte de lansare. Schema de atunci s-a respectat în linii mari, s-au adus îmbunătățiri și visăm mai departe ca Bistrițeanul.ro să fie ceea ce vă doriți în materie de știri. Și nu numai.

Bistrițeanul.ro a adunat în jurul său o comunitate, oameni care gândesc la fel, simt la fel. Care vor să schimbe lumea cu una mai bună, care dezaprobă public minciuna și nedreptatea, care nu ezită să sară în ajutorul celor care au nevoie de o mână întinsă, care se încăpățânează să arate că în România se poate trăi și din muncă cinstită, cu demnitate și privindu-i pe puternicii zilei curajos, în ochi, nu cu privirea în pământ, umilită. Așa suntem noi, așa ne sunt cititorii. Nu ne lăsăm prostiți, nu lăsăm să fiți prostiți și nu ne este frică să spunem tare ce ne convine și ce nu ne convine. Câteodată, citind comentariile cititorilor, ne dăm seama ce așteptări și pretenții mari aveți de la noi. Chiar ne străduim să fim la înălțimea așteptărilor. Ne corectăm, inventăm, ne reinventăm să fim așa cum așteptați.  

Și dacă avem cei mai minunați și exigenți cititori, vă asigur că Bistrițeanul.ro are și cea mai minunată echipă și redacția cea mai veselă - cu mai  multe glume decât țipete că s-a ratat o știre (nici nu prea ratăm :D). Nu e o echipă tocmai mică, dar e cea mai bună, veselă și inimoasă.

Raluca Nechitiredactorul șef este în echipă încă de când Bistrițeanul.ro era o idee. Să nu îndrăzniți să denigrați ziarul, reporterii ori cititorii în fața ei că nu va fi ușor s-o opriți. Când nu coordonează redacția și timpul îi permite se transformă în reporter – ceea ce-i place cel mai mult. Unul bun, fiind unul dintre jurnaliștii cu surse și subiecte bune.

Marius Lăzăroi e cel care a realizat ziarul din punct de vedere tehnic și dacă site-ul rulează și merge bine din punct de vedere tehnic – e meritul lui. Regretăm doar că ziua nu are 48 de ore și el nu are suficient timp să ne transpună în realitate toate proiectele legate de ziar. Avem multe. Frumoase. Toate la timpul lor.

Andreea Bojor este reporterul pe care nici măcar noi nu-l mai putem opri din scris știri (n. red. –  de două zile a reușit o răceală!). Asta face de mai bine de 4 ani la Bistrițeanul.ro și o face cel mai repede. Unde este un eveniment, acolo este și Andreea și în câteva minute apare și știrea pe ziar. Este reporterul 112, de urgență. Dacă e vorba de scris rapid o știre, nimeni n-o face mai repede decât Andreea. Unde mai pui că în timpul liber e voluntar la Ambulanță. A văzut multe ca și reporter și i s-a părut esențial să învețe să dea și o mână de ajutor, de-o fi nevoie.

Ioana Bradea este și ea de câțiva ani în echipa noastră. Premiată de Uniunea Scriitorilor, a fost o mare onoare pentru noi s-o avem în redacție. Scrie Rondul de dimineață și nu ratează niciun eveniment cultural din oraș. Foarte discretă, îi simțim prezența doar atunci când deschidem ziarul și ne sar în ochi titlurile pe care numai ea le poate da. Recunoaștem, nu au toți talentul ei la scris :)

Bianca Sara este cea mai nouă din echipă și este reporterul care aduce în ziar altfel de știri. Mai speciale, așa cum este ea. Fără ea, echipa nu ar fi completă. Aduce sarea și piperul și ne face să fim extrem de căutați și citiți pentru câte un reportaj scris din tot sufletul și cu mare talent. S-a născut pentru a face presă și asta se vede în fiecare știre scrisă de ea.

Ovidiu Bojor este și el printre cei mai noi din echipă și ocupă funcția de foto-reporter. Visează la o carieră în poliție și până la următorul examen a ales să muncească în presă,  cu aparatul de fotografiat și camera video în mână. Este talentat și aproape convins că i se potrivește mai bine o carieră în prelucrarea imaginilor. Are talent, n-avem ce comenta.

Anca Nardeto este și ea de mai bine de doi ani în echipa noastră și este cea care are grijă de clienții de Publicitate. Le pregătește oferte și răspunde cu promptitudine celor care ne caută pentru a-și promova afacerile. Indiferent de ce buget aveți alocat pentru publicitate, Anca vă va găsi ceea ce vi se potrivește în Bistrițeanul.ro.

Și dacă tot am ajuns la capitolul Publicitate, cu siguranță, la împlinirea celor 7 ani trebuie să mulțumim tuturor clienților care și-au promovat produsele și serviciile în Bistrițeanul.ro și astfel au susținut un proiect jurnalistic sănătos, care-și plătește salariile și dările la stat din publicitatea vândută cinstit și corect, celor care au nevoie de publicitate nu de ”liniște”. N-a fost ușor, mai ales în primii doi ani. Dar, am arătat că se poate și așa și avem demnitatea și curajul de a refuza clienții care cred că printr-un contract de publicitate ne pot cumpăra tăcerea. Nu pot pentru că nu e de vânzare. Avem doar publicitate pentru cine are nevoie, la cel mai bun raport preț/impact.

Nu e ușor și nici simplu să conduci un proiect ca și Bistrițeanul.ro. Dar e o provocare să reziști și să crești de la o zi la alta, să rămâi pe piață când cei care s-au născut inspirându-se din proiectul tău dispar unul câte unul. Și să nu credeți că nu ne place concurența. Parcă niciodată n-am scris atât de bine și n-am fost atât de dinamici ca în perioada în care ne luptam cu Citynews. Eram pe același profil și concurența ne stârnea orgoliul.

Marea satisfacție la Bistrițeanul.ro e atunci când descoperi și nu încetezi să te uimești câte lucruri bune și frumoase poți face cu o armată de cititori puși pe schimbat lumea cu una mai bună. Am strâns zeci de mii de euro pentru un copil bolnav în timp record. Aș fi vrut să auziți cum vă mulțumeau rudele acelui copil din Sângeorz, cuvintele noastre cu siguranță n-au redat toată emoția și bucuria lor. Ne-am implicat împreună în proiecte sociale, iar campania De Crăciun fii mai bun, în care lucrăm cot la cot cititori, reporteri și voluntari e cel mai frumos exemplu.

Nu mă pricep la desenat și n-am scris pe hârtia aia că Bistrițeanul.ro va avea și suflet. Dar astăzi știm cu toții că are.

P.S. Am mai atașat acestui text încă o imagine. Este felicitarea la aniversarea celor 7 ani făcută special pentru noi de Dudu. Nu e un secret pentru nimeni că Bistriteanul.ro e prietenul copiilor cu autism și că ei ne iubesc e evident. Zugrăvim și ziarul în albastru de dragul lor, în 2 aprilie - Ziua de Conștientizare a Autismului.

3893 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro