Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015550.000 lei pentru Angela Gheorghiu la Bistrița! Cei cu două-trei facultăți nu sunt de acord

29/03/2018 09:03:04 Ana ȘTEFĂNEL  
Consiliul Județean Bistrița-Năsăud vrea super-invitați în acest an la evenimentele culturale, pentru a marca Centenarul. Au fost luate în calcul inclusiv nume ca AC/DC sau Iron Maiden. Până la urmă, invitatul va costa 550.000 lei.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat ce nume au fost luate în calcul pentru a fi invitate la evenimentele din anul Centenar. Dacă executivul s-a gândit inclusiv la Iron Maiden, AC/DC sau Placido Domingo, acestea au fost repede date la o parte din cauza onorariilor pe care le pretind. De exemplu, AC/DC vine cu două milioane de euro.

Până la urmă, la Gala Operei din luna august, cea care va susține un concert va fi soprana Angela Gheorghiu. Consilierii județeni liberali s-au inflamat când au auzit că evenimentul va costa județul 550.000 lei.

„Cred că niciunul dintre noi nu avem pregătirea necesară să spunem care este onorariul unui nume ca Angela Gheorghiu. Cred că asemenea discuții nu ne fac bine pentru că domnul doctor Suciu ne-a pus întrebarea dacă avem capacitatea să o aducem. Nu știu. Eu mi-aș dori foarte tare, dar s-ar putea să nu fim în stare nici cu 200.000 pentru că, pentru un nume ca Angela Gheorghiu, nu neapărat onorariul este factorul decisiv în contract. Cred că în anul Centenar, prezența Angelei Gheorghiu e o minune”, a încercat să calmeze spiritele Emil Radu Moldovan, mai ales că în sală erau și oaspeții din Republica Moldova.

Liberalul Ovidiu Florean nu a ratat șansa de a-și expune (din nou) studiile:

„Nu vorbiți în numele nostru când spuneți că nu putem să apreciem anumite costuri. Mai suntem printre noi cu două-trei facultăți făcute pe bune. Totuși, e mult supraevaluată suma de 550.000 lei. Undeva la 300.000 lei era o sumă rezonabilă”.

În final, proiectul de hotărâre a fost votat de consilierii județeni.

2235 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro