Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  110 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



27 de bistrițeni au rămas fără permis în weekend - mulți dintre aceștia, din cauza alcoolului

25/09/2017 14:05:22  
Polițiștii bistrițeni au avut de-a face cu mulți șoferi beți în weekendul care tocmai a trecut. Aceștia au provocat și accidente de circulație, câteva persoane fiind rănite din cauza lor.

NU conduceți vehicule sub influența alcoolului!

Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii bistrițeni, la sfârșit de săptămână.

 

În noaptea de 23/24 septembrie a.c., un tânăr, de 20 ani din Rodna, în timp ce conducea un moped pe raza comunei, a pierdut controlul acestuia, colizionând un autoturism parcat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a tânărului. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. De asemenea, i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că nu deține permis de conducere, iar mopedul în cauză nu este înmatriculat.

 

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul cu alcoolemie și vătămare corporală din culpă.

 

***

 

Ieri, 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat de 31 ani din Sîngeorz-Băi în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

 

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

***

 

Tot în 24 septembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un bărbat de 43 ani din Sărata, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DN 15 A prin localitatea Sărățel. 

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

***

 

În dimineața zilei de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au identificat un bărbat de 39 ani din Feldru, care conducea un autoturism pe DN 17, prin localitatea Coldău, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

***

 

La aceeași dată, un bărbat de 40 ani din Lechința, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 H, între localitățile Fîntînele-Moruț, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, colizionând o conductă de gaz și răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a trei pasageri cu vârste cuprinse între 27 și 32 ani, toți din Bungard. 

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acestuia i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetările continuă de Poliția orașului Beclean sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

 

27 de conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru diverse abateri la regimul rutier.

 

În perioada 22-24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni preventive, pe raza întregului județ. Acțiunile au vizat creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, precum și prevenirea accidentelor de circulație.

 

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie,  punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

 

În perioada menționată, la nivel județean au fost aplicate 526 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 172.555 lei, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 

 

De asemenea, ca urmare a unor nereguli tehnice constatate, polițiștii au retras 11 certificate de înmatriculare. Totodată, față de 27 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

 

IPJ BN

3711 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro