În decembrie 2013 avea loc prima ediție a Premiilor Antidiscriminare „Învăţăm împreună”, 28 de profesori și educatori fiind onorați pentru o reușită CRUCIALĂ: au integrat copii cu autism în învăţământul de masă, oferindu-le astfel şansa la o viaţă plină de experienţe pozitive. Este nevoie de fonduri pentru cea de-a doua ediție! Implică-te și TU!
25 de cadre didactice din judeţ vor fi premiate și în acest an, la începutul lunii decembrie, pentru că au reușit să integreze, în ultimii doi ani, copii cu tulburări din spectrul autist în învăţământul de masă.
Evenimentul are ca scop răsplătirea efortului făcut de cadrele didactice într-o lume în care rolul dascălului pare serios afectat.
Vor fi surprize muzicale şi prezenţe speciale printre care și animatorul Paul Mureşan, câştigător la categoria „Cel mai bun film românesc” şi „Cea mai bună animaţie” în cadrul Festivalelor „Filmul de Piatră” şi „Animest”!
Paul Mureșan va proiecta în premieră la Bistrița două animaţii născute din prietenia lui pentru copiii cu autism.
Dar pentru ca cea de-a II-a ediție a Premiilor Antidiscriminare „Învăţăm împreună” să se desfășoare așa cum se cuvine – este nevoie de ajutorul nostru!
Și asta pentru că deocamdată, există un buget de doar 300 de lei din necesarul de 6.000 de lei și câteva daruri de la Discovery Channel, Dacia Plant şi Nestle.
Bistrițenii de pretutindeni pot da o mână de ajutor și pot fi alături de organizatori – fizic, emoţional sau material, sprijinind financiar sau logistic organizarea evenimentului.
Îi puteţi susţine printr-un simplu transfer bancar în contul Asociaţiei Autism Europa, Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa: Cont IBAN: RO77RNCB0038098311390001, deschis la BCR Bistriţa (la detalii: sponsorizare Premiile Antidiscriminare „Învăţăm împreună”)!
Sau îi puteți susține prin donaţii via PAYPAL accesând acest LINK, sau vă puteţi oferi sprijinul la numărul de telefon 0740.25.82.02 sau 0751.91.74.06 sau pe mail la autism.europa@gmail.com.
Cu ajutorul prietenilor foarte generoși – anul trecut au fost premiați 28 de cadre didactice care au înțeles că integrarea copiilor cu autism în învăţământul de masă are un rol crucial în recuperarea lor şi le oferă şansa la o viaţă plină de experienţe pozitive. Implicați-vă și voi astfel încât un lucru minunat să poată continua.
Mai multe despre prima ediție a evenimentului puteți citi și viziona chiar AICI!