Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  19 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



1 APRILIE: Cristi Florian, cel mai râvnit burlac, se însoară. Oltean i-a găsit femeia perfectă

01/04/2013 10:02:06 Iulia BARTHA  
După îndelungi așteptări, mai ales din partea mentorului său, Ioan Oltean, Cristi Florian a decis că este vremea să facă pasul cel mare și să îi facă fericiți pe cei din jurul său: va renunța la ieșiri prin cluburi și va deveni bărbat de "casă".

Sătul probabil să i se spună toată ziua că e vremea să se însoare și să devină un om responsabil din toate punctele de vedere, fostul prefect Cristi Florian, actual senator, nu își dezamăgește nici de această dată mentorul (n.r.- Ioan Oltean) și îi face pe plac.

Nici nu ar putea altfel, în condițiile în care Oltean îl vrea fără BMW de fițe, însurat și om serios, la casa lui, venindu-i și de această dată în ajutor: i-a găsit mireasa perfectă. Zilele trecute, reporterii Bistrițeanul.ro au surprins-o pe tânără coborând din mașina fostului prefect.

Așadar, Cristi Florian va renunța la BMW și se va plimba doar cu Loganul, cum i-a cerut mentorul și sprijinul său, nu își va mai bea cafeaua în localuri de fițe și nici nu va mai fuma trabucuri prin cluburi. El va deveni bărbat de "casă"!

Contactat telefonic pentru a ne oferi detalii despre data nunții și alte curiozități de ale noastre, viitorul mire ne-a rugat să îl sunăm pe liderul PDL BN, Ioan Oltean, el fiind cel care se ocupă în detaliu de fericitul eveniment. " rog să îl sunați pe domnul președinte, el se ocupă de toate astea", a declarat Florian.

Ioan Oltean ne-a explicat că într-un final a reușit să îl convingă pe tânărul său coleg să se însoare, pentru că "era vremea. I-am găsit și o fată frumoasă, deșteaptă, cu funcție, numai să se înțeleagă trebuie. Nunta va avea loc în luna august, dar vă vom ține la curent cu informațiile". 

Acest text a fost o păcăleală de 1 Aprilie. Promitem ca la nunta senatorului, când își va găsi aleasa, să revenim cu un text asemănător, în care să relatăm că și-a găsit cu adevărat jumătatea perfectă după atâtea încercări care au durat ani :D. Iar pozele de la fericitul eveniment vrem să le vedeți primii numai în Bistrițeanul.ro. Sperăm numai să nu dureze prea mult... N-am vrea ca pozele de nuntă să arate un senator bătrân și epuizat de atâta politică :)))

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro