Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  120 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Unguru Bulan vrea sa ne cumpere tacerea

27/01/2012 10:41:44 Claudia ANDRON  
Convins ca in lumea asta orice se cumpara, Lucian Ungur vrea sa cumpere tacerea Bistriteanul.ro cu bani. Omul a gresit redactia si la o singura incercare de a contacta din nou redactia Bistriteanul.ro cu astfel de propuneri promit public ca sesizez "organele". Tine-ti banii si plateste-ti datoriile!

In ultimele saptamani, Lucian Ungur a incercat prin zvonuri sa imprastie ideea ca noi am fi singurii care scriem rau de el pentru ca nu ne-a dat publicitate, iar scopul ascuns al articolelor noastre ar fi incheierea unui contract de publicitate.

Pentru ca nimeni nu l-a contactat din partea redactiei pentru a-i propune asa ceva, iar eu l-am avertizat public sa nu mai vina la birou, Ungur a decis ca trebuie cumva sa rezolve problema. A incercat prin frati, vecini, prieteni sa contacteze pe cineva din redactie.

Ieri, prin aceeasi metoda, a insistat sa fie contactat de unul dintre reporterii Bistriteanul.ro, caruia telefonic i-a propus o intalnire, convins ca telefoanele sunt ascultate, iar pledoaria si propunerea lui trebuie spusa fata in fata. S-a intalnit cu reporterul nostru si dupa ce i-a expus cat de nedrept este tratat in ziarul nostru si cat de lipsit de deontologie actionam, i-a propus sa intermedieze o intalnire cu mine, anuntand ca este dispus sa dea 50 de mililoane (lei vechi) numai sa incetam articolele care-l dezavantajeaza. Ceea ce n-a stiut el si afla acum este ca toata conversatia cu reporterul nostru a fost inregistrata, toti stiind caracterul sau si ce propuneri este obisnuit sa faca.

Acesta este omul care vrea sa ajunga primar la Bistrita si, culmea, este si sustinut frenetic de o parte a presei. Oare de ce?! Este omul care inchina pahare de sampanie cu oficialitatile, nu stiu in ce calitate, poate au relatii de prietenie pe care inca nu le cunosc. Este omul care a incercat sa cumpere prin metode similare autorizatii de constructii de la Primaria Bistrita dupa ce a construit fara acte. Este omul care vrea sa ajunga primar pentru a rade serviciul Urbanism tocmai pentru ca nu a acceptat spagile lui si nu i-a dat autorizatii de constructii cand si cum a vrut el. Este omul care vrea sa-l schimbe pe primarul Ovidiu Cretu pentru ca acesta i-a promis ca nu va primi nicio autorizatie de constructie daca nu urmeaza etapele legale. Este cel care parcheaza ostentativ in fata Winmarkt acolo unde parcarea este interzisa. Este omul care-si da cu parerea despre Bistrita la televizor. Este omul care se declara prietenul bistritenilor pe autobuze desi n-am intrat inca in campanie electorala. Este omul care a luat din ajutoarele sinistratilor din Viseu pentru a-si face campanie de imagine la Bistrita. Asta e omul care, cu maxim de tupeu, vrea sa ajunga primar al Bistritei!

Domnule Adrian Lucian Ungur, cand ti-am spus ca nu vei ajunge primar la Bistrita, crede-ma, am facut-o chiar prieteneste. Nu sunt genul de om care te minte frumos si e cu mana in buzunarele tale. Cand se va termina campania electorala vei fi fara multi bani in cont si nu vei fi nici primar! Repet, nu am nimic personal cu tine, nu tin partea vreunui alt candidat, sunt doar printre putinii care-ti spun in fata ceea ce cred despre tine! Si tu te superi si faci miscari din ce in ce mai proaste si mai riscante!

Cat despre faptul ca am dori contracte de publicitate, Bistriteanul.ro este un produs bun care se vinde singur si nu e nevoie de banii matale ca sa platim salarii.

Tine minte de la mine: Nu totul se cumpara cu bani desi viata te-a invatat altceva! In lumea asta vei mai intalni ziaristi, politisti, procurori, judecatori, functionari, primari care nu sunt de vanzare! Surprinzator, mai sunt astfel de oameni care nu au nevoie de banii tai! Mananca de cat castiga, se imbraca de cat isi permit, dar dorm linistiti seara!

Promit public ca la orice incercare de a mai contacta pe cineva din redactie, pe apropiatii acestora, parteneri de afaceri, etc., ma adresez celor care se ocupa sa pedepseasca legal astfel de actiuni de denigrare si "cumparare"!

 

11683 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro