Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  12 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015UDTM pe biciclete: Campanie organizată pentru un stil de viaţă sănătos

12/05/2015 08:01:26  
UDTM Bistriţa organizează marţi, 12 mai 2015 începând cu ora 16:30 evenimentul sportiv denumit „UDTM pe bicilete” ediţia a II-a, campanie pentru un stil de viaţă sănătos, acţiune ce urmăreşte conştientizarea în rândul populaţiei importanţa mişcării, a gândirii libere şi a dreptului la o viaţă sănătoasă.

La eveniment vor participa aproximativ 30 de persoane, printre care se numără şi Antal Attila, consilier local UDMR şi Zoltán-Sipos Tímea, preşedinte UDTM Bistriţa.

Acţiunea se va organiza în municipiul Bistriţa, cu următorul program propus:
16:30 - pornire Pietonalul Liviu Rebreanu pe ruta: Piaţa Centrală – str. George Coşbuc – str. Dogarilor – str. Nicolae Titulescu – str. Parcului – Parcul Municipal (traseu special amenajat pentru bicilişti) – str. Vasile Conta – str. Constantin Roman Vivu – str. General Grigore Bălan – Calea Moldovei – Cart. Unirea – Slătiniţa.
Staţionare: Slătiniţa.

Pornire din Slătiniţa pe ruta: Slătiniţa – Cart. Unirea – Calea Moldovei – str. Lucian Blaga – Drumul Cetăţii – str. Poligonului – Pădurea Schullerwald.

Staţionare: Pădurea Schullerwald.

Pornire Pădurea Schullerwald pe ruta: str. Poligonului – Drumul Cetăţii – Drumul Sigmirului – Bld. Independenţei – str. Alexandru Odobescu – str. Nicolae Titulescu.

19:30 oprire: Sediu UDTM Bistriţa.

Siguranţa biciliştilor va fi asigurată de o escortă a poliţiei în vederea evitării blocajelor de trafic în circulaţie. Proiectul este finanţat de către Primăria Municipiului Bistriţa şi Fundaţia Communitas.


 

3597 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro