Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  51 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Oferă antrenamente de lupte libere gratuit copiilor din Beclean, dar în fiecare zi găsește ușa sălii de sport închisă

28/09/2016 14:38:34 Ana ȘTEFĂNEL  
Vasile Goncear, fost campion al URSS la lupte libere, a ajuns în Beclean, acolo unde dorește să ajute tinerii să se dezvolte armonios și le dă posibilitatea de a practica luptele gratuit. Din păcate, acesta se lovește zilnic de uși închise, el neavând un spațiu unde să antreneze copiii. VEZI ce mesaj îi adresează primarului din Beclean:

Vasile Goncear este stabilit în Bistrița-Năsăud de mulți ani, în ciuda faptului că a întâlnit gloria chiar în URSS, acolo unde a fost campion la lupte libere, categoria juniori. Vasile a organizat competiții sportive atât în Beclean, cât și în Bistrița, iar acum locuiește în Beclean, unul dintre cele mai frumoase orașe din județ. Antrenorul dorește să le ofere tinerilor posibilitatea de a practica sport fără a fi constrânși de lipsurile financiare, iar singurul lui obiectiv este acela de a avea o sală de sport unde să poată să își desfășoare antrenamentele - GRATUITE!

Din păcate, se pare că Vasile Goncear nu are sorți de izbândă pentru că nimeni nu vrea să îl ajute, după cum reiese din mesajul pe care l-a adresat primarului din Beclean, Nicu Moldovan. Fostul campion se plânge că ușa sălii de sport este mereu închisă, dar copiii nu au de unde să plătească chirii și alte taxe.

„Buna ma adresez la Domnul Primar din Beclean Nicolae Moldovan. Domnul Primar dumneavoastra sunteti pus acolo sa aveti grija de oameni asa spun eu .Am deja de o saptamana de cand umblu sa mi se deschida sala de sport sa fac cu copii antrenamente ,de vreo cateva ori am fost si la primarie sa vorbesc cu dumnevoastra dar din pacate nu a fost sa fie mai de graba il gaseam pe Klaus Iohannis si vad ca nu se ia nici o decizie fara dumneavoastra sau cel putin asa vad eu lucrurile .

Am venit la voi in oras ca sa fac ceva pentru tineretul pe care il aveti .FARA TAXE DE ANTRENAMENT , im rup din timpul meu ca sa vin in fiecare zi la Beclean si ma trezesc cu usa inchisa la sala de sport . Daca pretindeti la chirie sau alte taxe ? Eu nu sunt platit ca fac acest lucru , o fac din pasiune si am nevoie de copii care vor face performante. Acum vreau sa va zic si eu ceva, ca nu au copiii din Beclean de unde sa va plateasca taxe sunt prea multe familii sarace si astea im trebe mie, sa fac ceva din ei nu sa stea cu tigarile prin parcurile frumoase pe care le ati facut dumneavoastra .

Dumnevoastra domnul Moldovan stiti ce vrea tineretul din Beclean ? Ati facut parcuri frumoase ca sa stea cu berea si tigara in gura la 13-14 ani . Vin sa vi adun pe toti ca sa vina la sala si mi se puna pedici ... Asta chear e iesit din cale afara . Eu nu fac politica dar vad ca faceti numai in interesele dumnevoastra si nu in interesul Tineretului din Beclean, i-a scris antrenorul primarului din Beclean.

Vasile Goncear a fost președintele Clubului de Lupte Libere din Beclean și a organizat numeroase competiții sportive în județ. Pe pagina sa de Facebook acesta a scris recent că nu pleacă din Bistrița-Năsăud pentru că aici și-a întemeiat o familie, nu pentru că nu are alte oferte.

Sursă Foto: Facebook Goncear Vasile

3804 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro