Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  6 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Dorin Dobra s-a întâlnit cu medicii de familie

06/12/2012 12:37:12  
Candidatul Uniunii Social Liberale pentru Senat, Dorin Mircea Dobra s-a întâlnit în această dimineața cu medicii de familie din județ.

La întâlnire la care au fost prezenți și dr. Dumitru Niculai - Președintele Asociației Medicilor de Familie, dr. Dan Cocoi - Președintele Colegiului Medicilor, dr. Gabriel Munteanu -Președintele Patronatului Medicilor de Familie, d-na Camelia Ilișuan - Președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate și d-na dr. Anca Andrițoiu - Directorul Direcției de Sănătate Publică .

„După cum știți, sănătatea este prioritatea de grad zero pentru USL, fapt menționat și în programul de guvernare. I-am asigurat pe medicii prezenți la întâlnire că atât eu cât și d-na Doina Pană vom fi mesagerii problemelor medicilor din județul nostru și că vom face tot posibilul pentru a îmbunătăți legislația specifică pe baza propunerilor venite din partea lor”, a precizat Dorin Dobra.

Dr. Dumitru Niculai a ținut să își exprime personal sprijinul pentru candidați. „Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl manifestați pentru sănătate. Țin să vă spun că aveți tot sprijinul meu și al colegilor. Am citit cu atenție programul USL referitor la sănătate și cred că este singurul care aduce soluții pentru sistemul medical românesc. De oameni ca dumneavoastră avem nevoie să fim reprezentați în Parlament.”

La finalul întâlnirii, Dr. Dan Cocoi i-a asigurat pe candidații USL de sprijinul medicilor din județ. „Vă spun sincer că este pentru prima dată când candidații la alegerile parlamentare, și mă refer aici la d-na Doina Pană și la d-nul Dorin Dobra, arată deschidere față de un parteneriat cu reprezentanții sistemului sanitar din Bistrița. Discuția cu d-nul Dobra a fost una sinceră și productivă din punctul nostru de vedere și mă bucură interesul manifestat pentru problemele sistemului sanitar. Cred cu tărie că avem nevoie de acești oameni în Parlament.”

Candidatul USL la Senat, Dorin Dobra a deschis întâlnirea lunară a medicilor de familie din municipiul Bistrița și din județ.

Biroul de presă al USL BN

2913 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro