Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  134 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ȘOCANT: AFLĂ povestea copilului care a scăpat din mașina morții. Tinerii care și-au pierdut viața la Suseni vor fi înmormântați astăzi

14/06/2016 12:19:46 Raluca NECHITI  
Trei copii au rămas sâmbătă noaptea, într-o clipă de neatenție, fără mamă și tată. Florin și Ioana, deși nu erau căsătoriți legal, creșteau împreună trei fetițe, care au rămas orfane în urma cumplitului accident petrecut la intrare în Susenii Bârgăului. Cosmin, un tânăr de 17 ani, a reușit să păcălească moartea... pentru a doua oară:

Un cumplit accident rutier a zguduit întreaga suflare de pe Valea Bârgăului. Doi tineri - Florin și Ioana și-au pierdut viața într-o clipă, din cauza neatenției și a vitezei neadaptate la condițiile de drum. Cosmin, vecinul care se afla cu ei în mașină, a scăpat teafăr din mormanul de fiare în care cei doi soți și-au pierdut viața.

Deși nu erau căsătoriți legal, Florin și Ioana aveau împreună două fetițe - una de 2 ani și o alta de 4 anișori. Ioana avea din prima căsătorie o altă fetiță de 12 ani care rămăsese acasă cu micuțele, în momentul în care părinții și-au pierdut viața.

Șocată de întâmplare, vecina, mama copilului de aproape 17 ani care a fost la un pas de a-și pierde și el viața, Victoria Lupșa, povestește că sâmbătă, înaintea tragediei, ar fi ieșit împreună cu cei doi tineri la o pizza, în centrul comunei Prundu Bârgăului. Mai târziu, spre seară, după ce micuțele au adormit, împreună Florin, Ioana și Cosmin, vecinul de 17 ani, au decis să iasă câteva ore la club, în discotecă. Apoi, înainte de a merge spre casă, au decis să meargă până în Susenii Bârgăului, la PECO, pentru a alimenta mașina.

Mărturia lui Cosmin, băiatul de 17 ani care se afla împreună cu ei în mașină, este de-a dreptul șocantă și o puteți urmări din materialul VIDEO.

Accidentul, petrecut cu doar câteva zile înainte ca adolescentul să împlinească 17 ani, a răvășit-o și pe mama copilului. Cosmin a fost și rămâne un luptător. Până acum a reușit să lupte pentru viața sa și a câștigat, de două ori... „Sunt răvășită total. Îmi pare bine că fiul meu este în viață, dar îmi pare tare rău de familia asta... au rămas fetițele. Noi am avut mare noroc, a avut zile de la Dumnezeu și putem mulțumi că e un caz fericit pentru el, pentru noi... În viață am mai avut cumpene, Cosmin a fost născut prematur, ștrangulat, reanimat - de asta am zis că probabil asta e încă o șansă de la Doamne-Doamne", povestește încă șocată de eveniment mama lui Cosmin, Victoria Lupșa.

Cosmin a scăpat aproape nevătămat și nici nu a rămas internat în spital. E plin de vânătăi, dar e în viață și e acasă, printre cei dragi, peste 10 zile urmând să împlinească 17 ani. Florin și Ioana vor fi înmormântați astăzi.

13969 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro